Niciodata n-as refuza o portie de placinta.
Merele se curata si se dau pe razatoare. Se adauga zaharul si scortisoara si se amesteca bine. Se calesc pana scade zeama lasata. Se lasa la racit.
Se amesteca faina cu praful de copt si untul taiat cubulete, zaharul, sarea, esentele si coaja de lamaie, galbenusurile si smantana si se framanta bine.
Se intind doua foi. Se aseaza prima foaie in tava tapetata cu hartie de copt. Merele se aseaza peste foaie si se niveleaza.
Cea de-a doua foaie se taie fasii si se face un grilaj. Se da la cuptor pentru 40-50 de minute.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii