Prajitura cu firimituri
Prajitura cu firimituri este o prajitura de post delicioasa cu mere si gris. Amestecam bine faina cu uleiul de masline si un praf de sare. Adaugam o ceasca de apa fierbinte, amestecam din nou, apoi presaram faina pe masa de lucru sau pe un tocator si framantam putin coca.
Curatam merele de coaja si le dam pe razatoarea mare. Le amestecam cu 4 linguri de miere, o lingurita de scortisoara si o lingurita de nucsoara. Punem pe foc pana mai scade sucul merelor si spre sfarsit adaugam 3 linguri de gris. Lasam deoparte sa se raceasca.
Ungem o tava dreptunghiulara de cuptor cu putin ulei si o tapetam cu gris.
Luam din coca un pic mai mult de jumatate si intindem o foaie in tava. Adaugam compozitia de mere si nivelam.
Restul de coca il amestecam cu 2 linguri de faina, apoi radem coca formata pe razatoarea mare, peste mere.
Dam tava la cuptor pentru 35-45 de minute.
Prajitura cu firimituri este o prajitura de post, crocanta si foarte gustoasa.
Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.
Oua vopsite in foi de ceapaCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis
Drob usor de puiAstazi vreau sa iti arat cat de usor si simplu poti prepara acasa celebra prajitura indragita de toti copiii, prajitura felie...
Desert prajitura felie de laptePentru cozonac cu cacao si nuca se aduc intr-un loc incalzit de cu seara toate ingredientele, si a doua zi se purcede la lucru.
Cozonac moldovenesc cu nuca (varianta Didina)Eu nu mananc inghetata in timpul iernii, dar aceasta combinatie de tarta cu mere servita fierbinte cu doua cupe de inghetata...
Tarta cu mere si scortisoaraa) Blat: 1. Se spumeaza untul, zaharul si ouale dupa care se adauga praful de cacao, faina si praful de copt. 2. Se aseaza...
Prajitura cu nuca de cocos si ciocolataFeijoada este o reteta de tocata de carne de vita cu fasole boabe, mancarea nationala a Braziliei. Este o tocana delicioasa...
Feijoada - tocana braziliana cu fasoleOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj
Comentarii