O prajitura absolut delicioasa,sanatoasasi usor de incercat!Merita!
Se amesteca bine biscuitii cu miezul de nuca si margarina topita apoi se intinde intr-un strat uniform,bine presat cu o lingura ,in forma cu margine detasabila. Se mixeaza bine smantana cu zaharul vanilt,apoi se adauga si branza dulce de vaci si gelatina hidratata in 100 ml apa rece si apoi topita la bain marin. Se toarna deasupra blatului de biscuiti si se da la rece o ora. Se prepara jeleul de caise amestecand bine parful de gelle tort cu nectarul apoi dam in clocot totul, amestecand continuu. Se toarna fierbinte deasupra cremei de branza. Se da la rece 15 minute. Se curata fructele de kiwi de coaja apoi se dau la blender pana se fac un piure fin. La fel se procedeaza cu praful de tort-gelle care se amesteca cu piureul de kiwi pe foc pana incepe sa clocotesca. Se toarna fierbinte peste jeleul de caise si se da la rece 15 minute. Se amesteca dulceata de mure cu 100 ml apa rece apoi se scurge prin sita fina. Sucul obtinut se amesteca cu praful de tort-gelle,se da in clocot.Murele ramase in sita se repartizeaza uniform pe toata suprafata jeleului de kiwi apoi se toarna sucul fierbinte si se da la rece cel putin 15 minute. Dupa cca 2 ore de stat la rece se desface marginea formei si se poate portiona prajiturii. De prefgerat este sa stea de seara pana a doua zi Pofta buna!
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryIarna folosim frunza de vita pentru prepararea delicioaselor sarmale si de aceea trebuie sa ne gandim din timp,cand vita este...
Frunze de vita opariteSosul de mere cu smantana este o combinatie delicioasa si cremoasa de mere proaspete si smantana. Perfect pentru a insoti...
Sos de mere cu smantanaAceasta mancare este o mancare de sezon, tinind cont ca spanacul il gasim mai mult spre toamna si inceputul anotimpului rece....
Mancarica de spanac cu carne de miel si nautGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agriseÎn luna aprilie a fost ziua de naștere a mezinei noastre, care și-a dorit foarte mult un tort cu căpșuni și mure....
Desert tort unicorn cu capsuni, mure si bezea elvetianaPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii