Prajitura cu mere, stafide si cafea este o prajitura de post delicioasa. Pentru inceput, se amesteca faina cu zaharul si praful de copt.
Prajitura cu mere, stafide si cafea este o prajitura de post delicioasa. Pentru inceput, se amesteca faina cu zaharul si praful de copt. Se adauga cafeaua si esenta de vanilie si se omogenizeaza.
Topim margarina si o adaugam apoi la compozitia noastra.
Merele se curata de coaja si se taie cubulete.
Pregatim o tava dreptunghiulara pe care o ungem cu ulei si o tapetam cu faina si asezam compozitia in tava. Apoi adaugam merele si ultima data stafidele.
Dam tava la cuptor pentru 30-35 de minute, in functie de cuptor.
Inainte de servire prajitura cu mere, stafide si cafea se lasa sa se racoreasca putin. Se pudreaza cu zahar farin amestecat cu un pliculet de zahar vanilat.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii