Prajitura cu mere, stafide si cafea este o prajitura de post delicioasa. Pentru inceput, se amesteca faina cu zaharul si praful de copt.
Prajitura cu mere, stafide si cafea este o prajitura de post delicioasa. Pentru inceput, se amesteca faina cu zaharul si praful de copt. Se adauga cafeaua si esenta de vanilie si se omogenizeaza.
Topim margarina si o adaugam apoi la compozitia noastra.
Merele se curata de coaja si se taie cubulete.
Pregatim o tava dreptunghiulara pe care o ungem cu ulei si o tapetam cu faina si asezam compozitia in tava. Apoi adaugam merele si ultima data stafidele.
Dam tava la cuptor pentru 30-35 de minute, in functie de cuptor.
Inainte de servire prajitura cu mere, stafide si cafea se lasa sa se racoreasca putin. Se pudreaza cu zahar farin amestecat cu un pliculet de zahar vanilat.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaPregatite cu mare drag pentru o gustare delicioasa...va invit sa degustati :)
Mini-tarte cu ciuperci si branzica Miez de lapteDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii