Prajitura de post cu mere si morcovi este simplu de facut, in plus este o prajitura absolut delicioasa, pufoasa si aromata, potrivita si in zilele de post!
Stafidele se pun in apa calduta cu rom. Se vede asta in prima poza. Se amesteca uleiul cu zaharul.
Se adauga faina cu praful de copt, apoi marul si morcovul rase, zeama de portocala, coaja de portocala rasa si stafidele.
Si incercam sa amestecam. Am pus mixerul cu carlige pentru aluat si am mixat pana la omogenizare.
Transferam aluatul in tava unsa cu margarina si tapetata cu faina. Netezim frumos. Am pus pe deasupra niste seminte de dovleac decojite ca tot erau la indemana.
Coacem pana se aureste. Incercam si cu scobitoarea si daca e ok o scoatem afara.
O lasam sa se raceasca, o taiem si o servim curajosilor. Va zic, pana acum in afara de mine au gustat-o trei persoane care s-au declarat incantate. E racoritoare si usoara. Foarte buna tinand seama ca e de post.
Reteta de prajitura cu mere si morcovi de post a fost propusa de CameliaH pe forum culinar.
Serviti prajitura de post cu mere si morcovi dupa ce s-a racit.
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii