Oparim migdalele si le curatam. Macinam migdalele si nucile. Amestecam migdalele, nucile, zaharul, cuisoarele si scortisoara. Topim margarina. Ungem c
Oparim migdalele si le curatam. Macinam migdalele si nucile. Amestecam migdalele, nucile, zaharul, cuisoarele si scortisoara. Topim margarina. Ungem cu unt o tava si o captusim cu 4 foi de foetaj, fiecare foaie o ungem cu unt topit. Turnam jumatate de umplutura si nivelam suprafata, adaugam inca 4 foi de foetaj pe care le ungem cu unt topit. Turnam restul umpluturii si punem inca 4 foi de foietaj unse cu unt topit. Taiem cu cutitul forme de romb si coacem in cuptorul pre-incalzit la 180 de grade C. Cand e gata o stropim cu sirop si o lasam sa se raceasca.
Sirop: amestecam bine intr-o cana mierea si apa si incalzim la cuptorul cu microunde.
Este o reteta complexa dar delicioasa.
Alte retete gasiti aici
Cozonac cu nuca
Cozonac pufos
Cum pot sa va descriu eu aceasta prajitura? Nu as vrea sa spun prea multe, nu ca nu merita, dar e prea grozava ca sa ma...
Prajitura cu nuca si crema de ciocolata albaCiorba de perisoare delicioasa este o reteta de ciorba clasica, cu multe legume si orez. Este o reteta de ciorba cu perisoare...
Ciorba de perisoare delicioasaMinitarte colorate si gustoase !
Tarte cu spuma de mazareO supa minunata de iarna, cu o aroma deosebita. Eu ii spun si supa antiraceala. Contine mult usturoi, motiv pentru care se...
Supa crema de cartofi cu usturoi copt si pesto de patrunjelEste o reteta mostenita de la bunica mea, prajitura preferata din copilaria mea.
Foi napolitana cu blat de nugaUn aperitiv delicios, pentru o zi frumoasa de toamna!
Rulada cu spanac, branza, ciuperci si ardei kapia rosuDescopera o reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide, perfecta pentru orice ocazie. Simplu de preparat, aromat si...
Reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide. Simplu, gustos si aromat
Comentarii