Bananele curatate se taie in doua, in lungime. Se pun intr-un vas de Jena, se stropesc cu rom, zahar unt topit. Se prajesc putin pe amandoua partile l
Bananele curatate se taie in doua, in lungime. Se pun intr-un vas de Jena, se stropesc cu rom, zahar unt topit. Se prajesc putin pe amandoua partile la foc moderat. Se scot pe o tava, se stropesc cu rom si se aprind, se servesc in flacari, alaturi de ciocolata calda in cesti.
Alte dulciuri retete recomandate
Crema de iaurt
Compot
Rulada
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii