Albusurile se bat spuma, se adauga zaharul si cativa stropi de otet, se bat in continuare pe vas cu aburi pana cand telul lasa urme in spuma. Se tapet
Albusurile se bat spuma, se adauga zaharul si cativa stropi de otet, se bat in continuare pe vas cu aburi pana cand telul lasa urme in spuma. Se tapeteaza o tava cu hartie de copt iar spuma se aranjeaz cu un dui in forma de stelute si inimioare. Se usuca in cuptorul caldut.
Truc : Stelutele si inimioarele se pot folosi ca ornamente pe pomul de Craciun.
Alte retete prajituri recomandate
Prajitura cu visine
Dulceata de capsuni
Tarta cu visine
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii