O bunatate cu tarate de ovaz indulcite cu miere si smochine fara sambure si legate u putin unt de cacao,iar deasupra servit cu o crema de avocado minunata. Un desert fara zahar si fara coacere. Minunat
Prepararea este foarte simpla, dar aveti nevoie de un robot de bucatarie In vasul robotului punem toate ingredientele si mixam pana cand se omogenizeaza si puntem lucra cu aluatul. Pe un platou formam cercuri (eu am folosit un cerc) pentru a forma biscuit de aceiasi marime si grosime. Am pus cate 2 linguri de aluat si am preset bine in interiorul cercului. Dam la frigider si lasam sa se intareasca. Pregatim crema delicioasa. Intr-un blender sau robot punem avocado curatat de coaja, curmalele, mierea si cacao si omogenizam pana cand avem o crema fina . Punem pe fiecare biscuit cate o lingura de crema si dam din nou la frigider. Noi am servit cu un sos din nectarine si pepene facut rapid la blender, fara adaos de zahar. Am pus nectarine in blender si felia de pepene si facem un sos grosut. Servim alaturi de felii de fructe si cu sos deasupra.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii