Se amesteca bine zaharul, untul si zaharul vanilat. Se adauga pe rand albusurile, sare si faina. Se amesteca ingredientele si se pun cu spritul mici g
Se amesteca bine zaharul, untul si zaharul vanilat. Se adauga pe rand albusurile, sare si faina. Se amesteca ingredientele si se pun cu spritul mici gramajoare, la distanta, intr-o tava unsa cu unt. Tava se introduce in cuptor si se lasa la foc potrivit, pentru cateva minute. Bombitele sunt gata, cand au capatat o nuanta galben deschisa. Se lipesc apoi doua cate doua cu gem.
Alte retete de dulciuri:
Turta dulce
Cornulete cu rahat
Cozonac moldovenesc
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniSe spala frunzele de leurda si se taie. Ouala se fierb tari. Se taie cubulete. Se pune maioneza, sare dupa gust si se amesteca.
Salata de leurdaPentru prepararea de chiftelute frigarui amestecaţi într-un castron carnea tocată cu ceapa tocată cât mai mărunt,...
Chiftelute frigaruiCiorba cu carne de porc este una dintre ciorbele preferate ale familiei noastre de la mic la mare. Pofta buna!!
Ciorba cu carne de porcPrima oara cand am vazut reteta asta a fost la cei de la Crama Haiducilor. Mi-a placut ideea tare mult si am zis ca este o...
Sarmale in dovleacIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa
Comentarii