Se face din cafea o esenta tare. Se amesteca cu zaharul. Se desparte jumatate din sirop si se da la o parte. In cealalta jumatate se adauga nucile mac
Se face din cafea o esenta tare. Se amesteca cu zaharul. Se desparte jumatate din sirop si se da la o parte. In cealalta jumatate se adauga nucile macinate si se pun pe masina sa dea citeva clocote. Se lasa sa se raceasca intr-un vas cu apa rece atit cit sa poarta suporta mina si se fac bomboane. Imediat ce li s-a dat forma, se asaza pe farfurie si se toarna pe deasupra siropul de cafea, pastrat deoparte fierbinte. Siropul glaseaza bomboana. Este bine sa lucreze doua persoane, fiindca glazura se intareste foarte repede.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii