Briosele cu capsuni sunt simplu de facut, aspectuoase, aromate si gustoase, perfecte pentru cei mici si cei mari.
Se pregateste intai amestecul pentru frosting astfel incat sa aiba timp sa se raceasca. Se poate face seara si se depozitateaza in frigider (este obligatoriu ca acesta sa stea la rece). Se topeste ciocolata la bain marie si se amesteca cu frisca incalzita (nu trebuie sa ajunga le fierbere - ci doar sa putin incalzita, cat sa se topeasca ciocolata complet). Se incorporeaza si siropul si picatura de colorant, se omogenizeaza. Se pune la rece pentru minim 6 ore!
Pentru briose se amesteca toate ingredientele solide (exceptie zaharul) intr-un bol si se lasa de-o parte. Separat se bat foarte bine ouale impreuna cu zaharul pana ce devin cremoase, moment in care se adauga untul caldut si siropul de capsune mixand cu viteza medie pentru 3-4 minute. Se adauga apoi amestecul de ingrediente uscate, putin cate putin, mixand pana la omogenizarea completa. Se toarna in formele in care s-au pus hartiute de briose si se coc in cuptorul preincalzit, la foc mediu, pana ce trec testul cu scobitoarea.
Cand briosele s-au racit se trece la finalizarea frosting-ului. Se mixeaza, timp de 2 minute amestecul de ciocolata alba, pana ce capata o consistenta cremoasa si densa. Apoi se orneaza cu posh-ul si se decoreaza dupa imaginatie.
Produsul preferat de pe site-ul http://shabbychicshop.ro este http://shabbychicshop.ro/asternuri-de-pat/797-perna-birds-khaki-22x70-cm.html
Briosele cu capsuni se servesc reci.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii