Reteta de briose cu crema de branza este foarte gustoasa. Este o prajitura pufoasa care contine ca ingrediente: crema de branza, zahar, faina, praf de copt, smantana.
Se bate crema de branza cu 25 gr zahar si se pune la rece. Se incalzesc merisoarele cu 25 gr zahar pana cand incep sa plesneasca. Se zdrobesc usor, apoi se lasa la racit. Se cerne faina intr-un vas mare si se adauga zaharul ramas, praful de copt si putina sare. Se adauga ouale, uleiul, vanilia, merisoarele fierte si se amesteca. Se distribuie compozitia in formele de briose, si se face o mica gaura in fiecare, unde se pune cate un cocolos de branza. Se coc in cuptorul incins la 170 de grade, cca 25 de minute, pana se rumenesc.
Se servesc dupa ce s-au racit.
Alte retete de dulciuri:
Prajitura cu visine
Pasca cu ciocolata
Ciocolata de casa
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Acest tort este despre bucuria din lucrurile simple, despre frumusețea liniilor naturale, despre natură, despre...
Tort de primavara cu ciocolata si fructe gojiTortul Dobos este o reteta de tort foarte cunoscuta si indragita de multi dintre noi. Tortul se poate face cu cate foi...
Tort DobosBriose cu afine. Cum sa faci briose cu afine? Briosele cu afine sunt un desert delicios și ușor de pregătit. Iată o...
Briose cu afineAcum ca a venit primavara, iar salata este la putere, pe langa alte verdeturi de sezon, nu putea lipsi din meniu o adevarata...
Ciorba de salata verdeInvelis crocant, miez ciocolatos. Intr-un cuvant...delicioase!
Fursecuri cu ciocolata si fulgi de migdaleIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii