Pentru a prepara aceasta reteta de briose cu lichior Bailey sunt necesare urmatoarele ingrediente: oua, zahar, zahar vanilat, unt, faina, lichior bailey, praf de copt.
Ouale se bat spuma cu zaharul, vanilia si untul si, apoi, se adauga lichiorul. Faina se amesteca cu praful de copt si se adauga in pasta cu lichior. Cuptorul se incalzeste la 180 de grade.
Se coace 10-15 minute.
Pot fi servite dupa ce s-au racit putin.
Alte retete recomandate:
Briose cu vin fiert
Briose cu castane
Briose cu migdale si lamaie
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii