Pentru a prepara aceasta reteta de briose cu lichior Bailey sunt necesare urmatoarele ingrediente: oua, zahar, zahar vanilat, unt, faina, lichior bailey, praf de copt.
Ouale se bat spuma cu zaharul, vanilia si untul si, apoi, se adauga lichiorul. Faina se amesteca cu praful de copt si se adauga in pasta cu lichior. Cuptorul se incalzeste la 180 de grade.
Se coace 10-15 minute.
Pot fi servite dupa ce s-au racit putin.
Alte retete recomandate:
Briose cu vin fiert
Briose cu castane
Briose cu migdale si lamaie
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniSe spala frunzele de leurda si se taie. Ouala se fierb tari. Se taie cubulete. Se pune maioneza, sare dupa gust si se amesteca.
Salata de leurdaPentru prepararea de chiftelute frigarui amestecaţi într-un castron carnea tocată cu ceapa tocată cât mai mărunt,...
Chiftelute frigaruiBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa
Comentarii