• in mini-tocatorul Breville Hand Blender mixeaza la viteza mica cele doua mere, curatate de coaja si taiate cubulete, cu zaharul, scortisoara, uleiul si apa minerala. Rastoarna totul intr-un castron
• separat, amesteca faina cu pesmetul, praful de copt si zaharul vanilat si adauga-le peste mixul de mere din castron
• amesteca cu o spatula pana obtii o compozitie omogena
• unge cu putin ulei o tava de briose si pune compozitie in fiecare
• coace-le in cuptorul preincalzit la 180⁰C, pentru 30 de minute. Fa testul cu scobitoarea.
Savureaza cu placere!
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii