Briose cu mere

Portii
4
Timp pregatire
15 minute
Timp coacere
30 minute
Complexitate
redusa
Briose cu mere

Ingrediente

  • mere – 2 buc
  • scortisoara 1 lingurita
  • zahar 100 g
  • ulei 50 ml
  • apa minerala 250 ml
  • faina 150 g
  • pesmet 50 g
  • praf de copt 1 lingurita
  • zahar vanilat 1 plic

Mod de preparare

• in mini-tocatorul Breville Hand Blender mixeaza la viteza mica cele doua mere, curatate de coaja si taiate cubulete, cu zaharul, scortisoara, uleiul si apa minerala. Rastoarna totul intr-un castron
• separat, amesteca faina cu pesmetul, praful de copt si zaharul vanilat si adauga-le peste mixul de mere din castron
• amesteca cu o spatula pana obtii o compozitie omogena
• unge cu putin ulei o tava de briose si pune compozitie in fiecare
• coace-le in cuptorul preincalzit la 180⁰C, pentru 30 de minute. Fa testul cu scobitoarea.

Savureaza cu placere!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Cozonac pufos cu aluat oparit
Friptura de miel in vin

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Friptura de miel in vin
Drob de miel

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Drob de miel
Cele mai apreciate rețete
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la Vascau
1
Aperitive cu branza

Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la Vascau

Bucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...

Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la Vascau
Mosocoarna cu prune
2
Prajituri

Mosocoarna cu prune

Este o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.

Mosocoarna cu prune
Prajitura Tosca
3
Retete de Pasti

Prajitura Tosca

O prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.

Prajitura Tosca
Friptura de miel in vin
4
Retete de Pasti

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Friptura de miel in vin
Parteneri
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Pasca traditionala cu branza si stafide
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide