Briose cu Musli si Faina Integrala sunt o reteta delicioasa de briose perfecte pentru micul dejun.
Incalzim cuptorul la 170 Celsius.
Intre timp amestcam faina, zaharul, praful de copt, scortisoara, sarea si musli-ul.
Separat amestecam ouale, uleiul, mierea si esenta de vanilie.
Amestecam cele doua compozitii si punem aluatul in 12 forme de briose tapetate cu hartie pentru briose. Presaram cu musli si zahar cu scortisoara. Coacem aproximativ 30 de minute pana trec testul scobitorii.
*Motivatie testare produs: mi-as dori sa testez mixerul vertical Philips HR1655 pentru a bate albusurile astfel incat compozitia sa fie mai pufoasa si pentru a toca o parte din cerealele de ovaz din compozitie. Mi-ar usura enorm munca.
**Reteta si logo-ul imi apartin (www.partytude.ro/partyfood)
Briosele cu musli si faina integrala se servesc caldute cu un pahar de lapte/ceai.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii