Pentru a prepara aceasta reteta de briose cu rom sunt necesare urmatoatele ingrediente: faina, amidon, zahar, praf de copt, rom, ulei, oua, zahar vanilat.
Cuptorul se incalzeste la 160 de grade; formele de briose se captusesc cu hartie de copt. Faina se amesteca cu amidonul, praful de copt, sarea si zaharul vanilat.
Oul se bate spuma cu zaharul, uleiul si romul si i se adauga amestecul de faina.
Se pune aluatul in forme si se coace ~ 20-25 minute.
Se pot servi dupa ce s-au racit putin.
Alte retete recomandate:
Tiramisu
Lapte de pasare
Cornulete de post
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Siropul din muguri de brad este foarte sanatos si foarte usor de pregatit. Siropul din muguri de brad este un remediu natural...
Sirop din muguri de bradBriose cu afine. Cum sa faci briose cu afine? Briosele cu afine sunt un desert delicios și ușor de pregătit. Iată o...
Briose cu afineAcum ca a venit primavara, iar salata este la putere, pe langa alte verdeturi de sezon, nu putea lipsi din meniu o adevarata...
Ciorba de salata verdePizza ... cui nu-i place pizza? La noi, daca s-ar putea, in fiecare zi s-ar manca doar pizza! :D De aceasta data am...
Mini pizzaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii