Incalzim cuptorul la 225-250 de grade C si ungem cu ulei formele de briose. Amestecam faina, zaharul, praful de copt, albusul de ou, praful de cacao,
Incalzim cuptorul la 225-250 de grade C si ungem cu ulei formele de briose. Amestecam faina, zaharul, praful de copt, albusul de ou, praful de cacao, condimentele macinate cu laptele caldut. Adaugam untul topit si stafidele. Turnam amestecul in forme. Coacem 20-22 de minute. Putem servi dupa cateva minute. Decoram cu zahar pudra.
Alte retete prajituri recomandate
Turta dulce
Pandispan visine
Prajitura de visine
Placinta cu visine
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaPentru ca mai aveam in congelator o bucata de ciolan afumat am facut o ciorbita acrita cu zeanma de varza.
Ciorba de ciolan afumat cu zeama de varzaDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii