Brownies cu cafea si sos de vanilie este o reteta de negresa delicioasa, in care aromele de cafea si vanilie se imbina perfect. Aceasta reteta de negresa este o prajitura delicioasa si fina.
Untul, zaharul, ciocolata maruntita, nessul si cafeaua se pun intr-o tigaie pe foc si se lasa pana se topesc toate. In compozitia racita, se adauga apoi cele trei galbenusuri si faina. Se amesteca bine. La sfarsit se pun albusurile batute spuma. Se amesteca foarte usor, de jos in sus, pentru a aera bine aluatul. Se unge o tava cu ulei si se tapeteaza cu faina. Se toarna compozitia si se coace 20-25 minute.
Sosul de vanilie: Se amesteca galbenusurile cu zaharul si apoi cu laptele caldut. Se pun pe foc pe baie de aburi si se amesteca pana se ingroasa putin. Se da deoparte si se adauga esenta de vanilie. Daca se foloseste baton de vanilie, acesta se pune de la inceput in lapte, iar la sfarsit sosul se strecoara.
Prajitura negresa cu cafea si sos de vanilie se serveste rece stropita cu sos de vanilie. Sursa acestei retete este blogul culinar: truedelights
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligam-am inspirat de la Oanapl: https://www.bucataras.ro/retete/ciorba-de-cartofi-81779.html cu exceptia faptului ca eu...
Ciorba de post cu cartofi noiDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii