Se sfarama biscuitii cu mana in bucatele mici cat unghia, apoi se amesteca cu margarina, cacaoa, esenta de rom, nucile (taiate pe fund si coapte putin
Se sfarama biscuitii cu mana in bucatele mici cat unghia, apoi se amesteca cu margarina, cacaoa, esenta de rom, nucile (taiate pe fund si coapte putin la cuptor). Daca este prea moale compozitia, se lasa 5 minute la rece sau se mai pun biscuiti. Apoi se fac bulgari cat o nuca mai mare si se dau prin nuca de cocos pana cand devin albi.
Se pun pe platoul in prealabil nins cu nuca de cocos.
Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.
Tort de inghetata cu caise si ciocolata albaO placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!
Placinta cu dovleceiO mancare gustoasa pe timpul rece
Tocanita ungureasca de pui cu cartofiSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaSe bat 7 oua cu zaharul, se adauga zahar vanilat si iaurtul. Intr-o tava cu peretii mai inalti, care a fost unsa cu ulei, se...
Placinta cu iaurt Socoteala de acasa nu se potriveste cu cea din targ . Nici meniul propus cu ingredientele disponibile . Initial ma...
Supa de fasole , mazare verde si smantanaGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa
Comentarii