Se fierbe laptele cu zaharul si vanilia, se adauga nucile, cacaua si romul. Cind fierbe bine se adauga pesmetul. Amestecind mereu se lasa compozitia s
Se fierbe laptele cu zaharul si vanilia, se adauga nucile, cacaua si romul. Cind fierbe bine se adauga pesmetul. Amestecind mereu se lasa compozitia sa fiarba pina se ingroasa bine. Se ia de pe foc si se lasa sa se racoreasca. Cind se poate tine mina pe compozitie fara sa friga, se formeaza din ea cartofi (bulgari in forma de cartofi) care se tavalesc prin cacao. Se asaza pe farfurie. Cartofii se pot pastra maxim 2-3 zile la rece.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii