Cartofi de biscuiti

Se dau prin masina de tocat carne biscuitii si nucile, apoi se pun intr-un castron. Separat, se prepara intr-un ibric, pe foc, un sirop din apa, cacao

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 250 gr.biscuiti
  • 125 gr.nuci
  • 1 pahar apa
  • 2 linguri cacao
  • 5 linguri zahar
  • 2-3 linguri rom
  • coaja rasa de lamiie
  • visine din visinata

Mod de preparare

Se dau prin masina de tocat carne biscuitii si nucile, apoi se pun intr-un castron. Separat, se prepara intr-un ibric, pe foc, un sirop din apa, cacao si zahar. Siropul trebuie sa fie subtire. Fierbinte, se toarna peste amestecul de biscuiti si nuci, se adauga romul si coaja rasa de lamiie, amestecindu-se bine. Cu mina uda, se formeaza mici sfere, punind in mijloc cite o visina din visinata Se tavalesc prin zahar tos si se dau la rece.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci