Se pun la fiert apa cu laptele si untul. Dupa ce au dat in clocot, se amesteca cu faina. Dupa ce s-a format o crema omogena, se da vasul deoparte si
Se pun la fiert apa cu laptele si untul. Dupa ce au dat in clocot, se amesteca cu faina. Dupa ce s-a format o crema omogena, se da vasul deoparte si se incorporeaza, pe rand, ouale. Se modeleaza gogosele, care se pun intr-o tava unsa cu ulei si se coc timp de 30 de minute. Nu se deschide cuptorul pana se coc. Se lasa la racit si i se taie fiecaruia cate un capacel. Se umplu cu budinca de vanilie si se orneaza cu frisca.
Se servesc prajiturile, dupa ce au stat la rece.
Alte retete de dulciuri:
Prajitura snikers Tiramisu Ciocolata de casa
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii