Cornete

Cornetele se servesc umplute cu orice fel de crema. Aveti nevoie de oua intregi, ulei, zahar.

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 oua intregi
  • 7 linguri de ulei
  • 6 linguri de zahar
  • o lingurita de amoniac stins cu lamaie
  • 100 g lapte
  • sare
  • faina cat cuprinde (aluat usor moale)

Mod de preparare

Pentru aceasta reteta de cornete se intinde o foaie, apoi se taie bastonase, care se  ruleaza pe forma de con si se coc la foc potrivit.


Cornetele se servesc umplute cu orice fel de crema.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori