Cornulete cu vin

Cornuletele cu vin se umplu cu magiun, nuca sau rahat si se servesc pudrate cu zahar.

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 cani de untura
  • o cana de vin
  • 1 ou
  • u
  • n bob de drojdie si
  • faina cat cuprinde.

Mod de preparare

Pentru cornuletele cu vin se face un aluat care se intinde cu sucitorul. Se fac cornulete, care se coc la foc iute.


Cornuletele cu vin se umplu cu magiun, nuca sau rahat si se servesc pudrate cu zahar.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori