Dupa ce s-au copt, cornuletele delicioase se pudreaza cu zahar pudra sau zahar vanilat.
Pentru cornuletele delicioase se framanta un aluat potrivit si se taie cu un pahar sau cu cutitul sub forma de dreptunghiuri, apoi se umplu cu gem sau rahat.
Dupa ce s-au copt, cornuletele delicioase se pudreaza cu zahar pudra sau zahar vanilat.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaBunatati de Paste
Aperitiv mini ardei umpluti cu branzaDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii