Cosuletele cu pepene nu sunt altceva decat minitarte cu fructe si crema. O reteta de tarte aromate si fructate perfecte pentru o gustare dulce.
1. Se maruntesc biscuitii la robot apoi se framanta bine cu margarina topita si mierea.
Cu aceasta compozitie se tapeteaza in strat mai gros,forme de briose de silicon,care apoi presata de forma,dand-ui forma de cosulete,se dau la rece o ora sa se intareasca(eu le-am bagat la congelator cateva minute). Dupa ce s-au intarit se scot din formele de silicon.
2. Se mixeaza branzica dulce cu iaurtul si zaharul, iar atunci cand devine o crema omogena si spumoasa se adauga stafidele. Cu aceasta crema se umple fiecare briosa,apoi se decoreaza cu mici figurine decupate din miez de pepene galben. Se mai lasa macar o ora la frigider
Pofta buna!
Am ales:
http://shabbychicshop.ro/suport-cani-si-farfurii/681-suport-cani-cocos.html
Cosuletele cu pepene galben se servesc reci.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii