Se amesteca bine margarina impreuna cu zaharul si faina. Se intinde aluatul obtinut intr-o tava cu margini joase si se impunge cu o furculita in mai
Se amesteca bine margarina impreuna cu zaharul si faina. Se intinde aluatul obtinut intr-o tava cu margini joase si se impunge cu o furculita in mai multe locuri, apoi se da la cuptor. Se las apoi la racit iar separat se prepara crema. Se freaca spuma untul cu zaharul, apoi se adauga faina, frisca si se pune vasul pe foc mic. Se amesteca continuu si se toarna apoi crema obtinuta peste foaie coapta. Se intinde cu lama unui cutit si se lasa la frigider sa se intareasca. Intre timp se face un sos de ciocolata, din lapte si bucatele de ciocolata topita. Acesta se toarna peste prajitura inainte de servire.
Prajitura se taie cubulete si se asaza pe un platou.
Alte retete de dulciuri:
Prajitura televizor Prajitura snikers Cozonac moldovenesc
Cozonacul oparit se poate umple cu nuca, mac, rahat, stafide, mere sau branza. este foarte bun.
Cozonac oparitPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Am pornit de la ideea de a face o prajitura cu jeleu de fructe, deoarece aveam 2 pungunte de piureuri de fructe pe care le...
Prajitura cu mousse de vanilie si jeleu de fructeAcum ca a venit primavara, iar salata este la putere, pe langa alte verdeturi de sezon, nu putea lipsi din meniu o adevarata...
Ciorba de salata verdesupa crema pentru zile reci
Supa crema de legume si linteCat de gustosi sunt carnatii facuti in casa! Hai sa vezi cum se fac!
Carnati de porc cu cartofi taranestiMancarea facuta la manastire este magica, cele cateva retete pe care le stiu le respect cu grija si cu drag. Este o mancare...
Ciorba manastireasca de legumeIncanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat
Comentarii