Amestecam faina, zaharul pudra, margarina, praful de copt, galbenusurile cu putina smantana si impartim aluatul obtinut in 3 parti. Batem spuma albusu
Amestecam faina, zaharul pudra, margarina, praful de copt, galbenusurile cu putina smantana si impartim aluatul obtinut in 3 parti. Batem spuma albusurile cu zaharul si o intindem peste foile intinse, presaram nucile maruntite si le coacem pe rand. Pentru crema fierbem faina, laptele si ouale. Batem spuma margarina, zaharul pudra si zaharul vanilat. Racim crema fiarta si amestecam cu crema de margarina, umplem foile. Recomandam coacerea cu o zi inainte de servire.
Alte retete de prajituri recomandate
Placinta cu branza
Torturi cu capsuni
Desert cu capsuni
Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.
Tort de inghetata cu caise si ciocolata albaO placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!
Placinta cu dovleceiO mancare gustoasa pe timpul rece
Tocanita ungureasca de pui cu cartofiSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaO reţetă românească pe care am pregătit-o de nenumărate ori, doar ca nu am scris reţeta. Sunt convinsă că...
Piftie de porc/racituriGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa
Comentarii