Cremsnit rapid

Se separa albusurile de galbenusuri. Se freaca galbenusurile cu zaharul, se adauga margarina frecata spuma si se omogenizeaza. Se adauga faina si lap

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 8 oua
  • 200 gr zahar
  • 1 pachet de margarina
  • 1 l lapte dulce
  • vanilie
  • 8 linguri faina

Mod de preparare

Se separa albusurile de galbenusuri. Se freaca galbenusurile cu zaharul, se adauga margarina frecata spuma si se omogenizeaza. Se adauga faina si laptele in care a fiert vanilia, racit intre timp. Se bat albusurile spuma si se incorporeaza cu grija in compozitie. Se toarna compozitia intr-o tava cu peretii mai inalti, unsa si se introduce la cuptor. Se incearca cu scobitoarea pentru a vedea cand este gata.

Se pudreaza cu zahar vanilat sau se stropeste cu sos de ciocolata.

Alte retete de dulciuri:

Prajitura olandeza cu fructe

Prajitura Negresa

Tort cu mere si crema de zahar ars

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc