Se topeste pe foc mic margarina cu zaharul si cateva linguri de lapte. Galbenusurile se freaca ca la maioneza si se adauga peste margarina dupa racire
Se topeste pe foc mic margarina cu zaharul si cateva linguri de lapte. Galbenusurile se freaca ca la maioneza si se adauga peste margarina dupa racire. Totul se pune intr-un vas mai mare si se adauga restul ingredientelor, iar la sfarsit albusurile batute spuma cu un praf de sare. Se coace cam 45 minute la foc potrivit intr-o tava unsa cu margarina si tapetata cu faina. Se pudreaza.
• taiati avocado-ul pe jumatate, pe lungime. Rotiti apoi una dintre parti pana se va desprinde de pe sambure. Apoi
Guacamole• curatati si taiati telina, pastarnacii si radacina de patrunjel, cubulete• taiati si bucatile de apio tot cubulete•
Supa crema de telina si pastarnacNegresa cu nuci si sos de cafea este o reteta de prajitura foarte simpla. Pe culinar.ro se gasesc multe alte retete de...
Negresa cu nuci si sos de cafeaRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptorO prajitura de sezon delicioasa, mai ales pentru iubitorii cheesecake-ului.
Cheesecake cu capsuniO alta reteta de cornulete, cu un aluat tare bun si fraged. Se lucreaza foarte usor cu acest aluat si vi-l recomand cu mare...
Cornulete fragedeSe ung folie de napolitana cu branza topita.E mai bine sa ungem partea cu patratele mici, altfel va fi nevoie de mai mult de...
Aperitiv cu foi de napolitane si carne tocata"Aluaturi de casa" M-am inspirat de aici pentru reteta de croissante, mi s-au parut usor de facut si nu...
Desert croissante umplute
Comentarii