Se pun la fiert 200 ml apa , se adauga zaharul si se lasa 7 minute(de la fierbere). Dupa aceea le luati de pe foc si adaugati cacao, margarina, sta
Se pun la fiert 200 ml apa , se adauga zaharul si se lasa 7 minute(de la fierbere). Dupa aceea le luati de pe foc si adaugati cacao, margarina, stafidele, biscuitii macinati si nucile zdrobite. Intr-o tava asezati hartie de copt si se puneti aluatul obtinut si -l pastrati la rece timp de 6-7 ore.
Alte prajituri recomandate
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii