Se freaca spuma galbenusurile impreuna cu untul si zaharul. Se adauga apoi laptele, faina, putina sare si praful de copt, stins cu zeama de lamaie. S
Se freaca spuma galbenusurile impreuna cu untul si zaharul. Se adauga apoi laptele, faina, putina sare si praful de copt, stins cu zeama de lamaie. Se toarna apoi jumatate din compozitie intr-o tava unsa cu unt si tapetata cu hartie. Se da tava la cuptor si se lasa la copt, la foc mic. Se adauga compozitia in cacaua ramasa si se coace si aceasta la foc potrivit. Dupa ce foile s-au racit, se ung cu dulceata si se suprapun.
Prajitura se taie cubulete si se serveste pudrata cu zahar vanilat.
Alte retete de dulciuri:
Cozonac moldovenesc Lapte de pasare Prajitura snikers
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii