Niste delicii foarte usor de facut!
- Preîncălziți cuptorul la 180 de grade; - Amestecați într-un bol următoarele ingrediente uscate: făina, cacao, praful de copt, sarea; - Se bat ouăle spumă împreună cu o lingură de zahăr; - Separat, mixați restul de zahăr cu untul moale, până devine cremos; - Adăugați ouăle peste compoziția de unt și mixați bine; - Adăugați jumătate din compoziția uscată făcută anterior (făina, cacao, sare, praf de copt) și mixați până la omogenizare; - Apoi adăugați jumătate din lapte și mixați din nou; - Repetați procedura: adăugați cealaltă jumătate de făină + cealaltă jumătate de cantitate de lapte și mixați bine; - Rupeți ciocolata în bucăți mici; - Folosind o cupă de înghețată sau o lingură, turnați din compoziție în formele de brioșe, în care ați așezat hârtii de brioșe în prealabil; - Apoi afundați câte o bucățică de ciocolată; - Atenție, umpleți formele doar 2/3, pentru că vor crește; - Băgați la cuptor pentru 20-25 de minute, puteți face testul cu scobitoarea; - Pentru crema de deasupra, am mixat mascarponele cu smântâna și zahărul și am decorat; - Puteți adăuga colorant, pentru a decora după preferințe;
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii