Galbenusurile se bat spuma cu zaharul, adaugam zaharul vanilat si cacao, apoi branza de vaci maruntita si romul, pe care le amestecam spuma cu mixeru
Galbenusurile se bat spuma cu zaharul, adaugam zaharul vanilat si cacao, apoi branza de vaci maruntita si romul, pe care le amestecam spuma cu mixerul. O parte din migdale se taie felii subtiri, iar cealalta parte se amesteca in aluat. Se pune in cupe, deasupra se pune frisca si restul de migdale prajite fara grasime in tigaie. Se servesc dupa ce se racesc timp de 2-3 ore.
Alte dulciuri recomandate
Tiramisu
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii