Merele se curata si se dau pe razatoarea mare. Margarina se freaca bine cu zaharul, apoi se adauga stafidele, merele, scortisoara, 100 gr pesmet si a
Merele se curata si se dau pe razatoarea mare. Margarina se freaca bine cu zaharul, apoi se adauga stafidele, merele, scortisoara, 100 gr pesmet si albusurile batute spuma. Se omogenizeaza compozitia, apoi se toarna intr-o forma de copt, unsa cu margarina si tapetata cu pesmet in prealabil. se introduce in cuptorul incins, la foc potrivit si se lasa cam 30 de minute.
Se serveste cu frisca sau cu inghetata de vanilie. Alte retete:
Prajitura cu visine Placinta cu mere Tort de mere coapte
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii