Galbenusurile se amesteca impreuna cu zaharul, coaja rasa de lamaie si zeama. Se incorporeaza apoi albusurile batute spuma tare cu putina sare si fai
Galbenusurile se amesteca impreuna cu zaharul, coaja rasa de lamaie si zeama. Se incorporeaza apoi albusurile batute spuma tare cu putina sare si faina. Se coc din aceasta compozitie 8-10 foi, pe fundul unei tavi unse cu unt. Separat, se freaca, pentru crema, spuma untul cu ciocolata, topita in prealabil in 4 linguri de apa, la foc mic. Se bat bine cu zaharul ouale, pe baie de aburi. Dupa ce s-a racit, se amesteca bine cu untul, apoi cu crema obtinuta se ung foile. Ciocolata menaj se topeste pe baie de aburi si se unge prajitura cu glazura obtinuta.
Prajitura se poate servi dupa ce a stat la rece.
Alte retete de dulciuri:
Tiramisu Prajituri simple Prajitura televizor

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii