Se pun la fiert in 250 ml apa cu sare, untul si zaharul tos. Dupa ce au fiert se da vasul la o parte si se adauga faina. Se amesteca bine si se lasa
Se pun la fiert in 250 ml apa cu sare, untul si zaharul tos. Dupa ce au fiert se da vasul la o parte si se adauga faina. Se amesteca bine si se lasa la racit, dupa care se adauga pe rand ouale. Cu o lingurita se ia aluat si se prajesc gramajoarele in uleiul incins, pana cand devin aurii. Se scurg apoi de ulei bilutele si se trec prin ciocolata rasa.
Se servesc fierbinti.
Alte retete de dulciuri:
Prajitura televizor Prajitura snikers Cornulete cu rahat
Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.
Oua vopsite in foi de ceapaCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis
Drob usor de puiPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Briose cu afine. Cum sa faci briose cu afine? Briosele cu afine sunt un desert delicios și ușor de pregătit. Iată o...
Briose cu afinePentru cozonac cu cacao si nuca se aduc intr-un loc incalzit de cu seara toate ingredientele, si a doua zi se purcede la lucru.
Cozonac moldovenesc cu nuca (varianta Didina)Eu nu mananc inghetata in timpul iernii, dar aceasta combinatie de tarta cu mere servita fierbinte cu doua cupe de inghetata...
Tarta cu mere si scortisoaraa) Blat: 1. Se spumeaza untul, zaharul si ouale dupa care se adauga praful de cacao, faina si praful de copt. 2. Se aseaza...
Prajitura cu nuca de cocos si ciocolataOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj
Comentarii