Batem spuma 3 albusuri cu 11 dkg de zahar, apoi adaugam 3 galbenusuri si praful de copt amestecat cu 2 pachete de budinca. Coacem in cuptorul pre-inc
Batem spuma 3 albusuri cu 11 dkg de zahar, apoi adaugam 3 galbenusuri si praful de copt amestecat cu 2 pachete de budinca. Coacem in cuptorul pre-incalzit cateva minute. Coacem in acelasi mod si cealalta foaie. Pentru crema amestecam margarina cu zaharul pudra. Amestecam praful de budinca cu zaharul, laptele si le fierbem, la baie de abur racim amestecul amestecand continuu. Amestecam budinca cu crema de unt. Dizolvam gelatina in apa rece si o incalzim putin. Batem frisca tare si incorporam incet gelatina in ea. Ungem o foaie cu crema de ciocolata, intindem frisca deasupra, acoperim cu cealalta foaie si punem la rece. Preparam glazura de ciocolata. Punem ingredientele intr-un vas mic, le topim la baie de abur si o intindem deasupra piscotului.
Alte retete de prajituri
Rulada de fructe
Cornulete
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaPentru ca mai aveam in congelator o bucata de ciolan afumat am facut o ciorbita acrita cu zeanma de varza.
Ciorba de ciolan afumat cu zeama de varzaDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii