Pentru aluat maruntim nuca si o prajim. Amestecam bine galbenusurile, 4 linguri de apa si zaharul. Batem spuma albusurile, adaugam bicarbonatul de amo
Pentru aluat maruntim nuca si o prajim. Amestecam bine galbenusurile, 4 linguri de apa si zaharul. Batem spuma albusurile, adaugam bicarbonatul de amoniu, praful de cacao si faina, adaugam nuca si coacem aluatul. Pentru crema fierbem 3 oua, 4 linguri de faina si 1 cana de lapte, amestecam margarina cu zaharul si adaugam romul, turnam 2/3 din amestec pe aluat. Adaugam la restul amestecului praful de cacao si turnam deasupra si netezim, apoi razuim ciocolata deasupra.
Alte prajituri recomandate
Negresa prajitura
Prajitura alba ca zapada
Prajitura cu visine
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii