Pentru aluat maruntim nuca si o prajim. Amestecam bine galbenusurile, 4 linguri de apa si zaharul. Batem spuma albusurile, adaugam bicarbonatul de amo
Pentru aluat maruntim nuca si o prajim. Amestecam bine galbenusurile, 4 linguri de apa si zaharul. Batem spuma albusurile, adaugam bicarbonatul de amoniu, praful de cacao si faina, adaugam nuca si coacem aluatul. Pentru crema fierbem 3 oua, 4 linguri de faina si 1 cana de lapte, amestecam margarina cu zaharul si adaugam romul, turnam 2/3 din amestec pe aluat. Adaugam la restul amestecului praful de cacao si turnam deasupra si netezim, apoi razuim ciocolata deasupra.
Alte prajituri recomandate
Negresa prajitura
Prajitura alba ca zapada
Prajitura cu visine
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii