Framantam faina, untura, zaharul, ouale, praful de copt, coaja de lamaie si zaharul vanilat cu putina smantana. Impartim aluatul obtinut in 3 parti. I
Framantam faina, untura, zaharul, ouale, praful de copt, coaja de lamaie si zaharul vanilat cu putina smantana. Impartim aluatul obtinut in 3 parti. Intr-o parte punem 2 linguri de praf de cacao, ungem cu gem si punem aluatul cu cacao la mijloc. Pregatim glazura. Amestecam 2 galbenusuri, 20 dkg zahar pudra si putina zeama de lamaie si o turnam deasupra prajiturii.
Alte prajituri recomandate
Spuma de capsuni
Prajitura cu visine
Tarta cu visine
Tarta cu dovlecei zucchini este atât de bună încât o poţi mânca la micul dejun lângă o cana cu lapte, la prânz ca...
Tarta cu dovlecei zucchiniAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbioriTarta cu dovlecei zucchini este atât de bună încât o poţi mânca la micul dejun lângă o cana cu lapte, la prânz ca...
Tarta cu dovlecei zucchiniDovleceii sunt preferatele mele , am o gradina mica , dar dovleceii nu pot lipsii . Avand o recolta frumoasa m-am gandit sa...
Tocana de legume cu dovleceiPrima data separam galbenusul de albus. Incepem prin a bate puternic albusurile pana se fac spuma. Peste spuma de albus se...
Prajitura cu visineO prajitura pufoasa, de sezon si care poate fi pregatita cu orice fructe preferati.
Prajitura cu cireseUn ghiveci din legume si orez foarte delicios
Ghiveci din legume si orez
Comentarii
Adaugă comentariu