Felie de trandafir

Framantam faina, untura, zaharul, ouale, praful de copt, coaja de lamaie si zaharul vanilat cu putina smantana. Impartim aluatul obtinut in 3 parti. I

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 50 dkg faina
  • 20 dkg untura
  • 16 dkg zahar
  • 20 dkg zahar pudra
  • 4 oua
  • 1 pachet praf de copt
  • Coaja si zeama de la o lamaie
  • 1 pachet zahar vanilat
  • Smantana
  • 2 linguri praf de cacao
  • Gem de prune
  • Pentru glazura:
  • 20 dkg zahar pudra
  • 3 galbenusuri
  • Putina zeama de lamaie

Mod de preparare

Framantam faina, untura, zaharul, ouale, praful de copt, coaja de lamaie si zaharul vanilat cu putina smantana. Impartim aluatul obtinut in 3 parti. Intr-o parte punem 2 linguri de praf de cacao, ungem cu gem si punem aluatul cu cacao la mijloc. Pregatim glazura. Amestecam 2 galbenusuri, 20 dkg zahar pudra si putina zeama de lamaie si o turnam deasupra prajiturii.
Alte prajituri recomandate

Spuma de capsuni

Prajitura cu visine

Tarta cu visine

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc