Batem spuma 10 albusuri si 10 linguri de zahar pudra. Amestecam 10 galbenusuri, 7 linguri de faina, 3 linguri de praf de cacao, 1 lingurita de bicarbo
Batem spuma 10 albusuri si 10 linguri de zahar pudra. Amestecam 10 galbenusuri, 7 linguri de faina, 3 linguri de praf de cacao, 1 lingurita de bicarbonat de sodiu si le adaugam la spuma. Coacem 2 portii in tavi unse cu unt si presarate cu faina in cuptorul pre-incalzit. Crema maro: fierbem budinca in lapte, dupa racire adaugam frisca, zaharul pudra si praful de cacao. Crema alba: fierbem budinca in lapte cu zaharul pudra, dupa racire batem spuma frisca cu budinca si o intindem pe o foaie de aluat, apoi turnam crema maro si pozitionam cealalta foaie deasupra cremei. Putem fierbe budincile impreuna si sa le injumatatim pe urma. Glazura de ciocolata: incalzim ciocolata si uleiul si o turnam pe prajitura.12
Alte retete
Prajitura cu mere
Prajitura cu visine
Tort tiramisu
E o mâncărică foarte simplă şi rapidă în care am încercat să îmbin nişte legume pe care nu le mâncăm foarte des,...
Mancarica de legume gratinataUn deliciu ,plin de culoare! Pentru concurs ,,toamna se numara borcanele"
Dulceata de afinePrajitura cu foi si crema caramel este o prajitura de casa delicioasa, ce poate fi pregatita de sarbatori sau de Craciun....
Prajitura cu foi si crema caramelSe spala si se curata foarte bine legumele, apoi se dau pe o razatoare mica. La fel se procedeaza cu merele. Se combina cu...
Salata de iarnaPrajitura cu parfum de toamna! O alta varianta a prajiturii cu mere, care se face foarte usor si are un gust exceptional.
Prajitura cu mere(cu foaie turnata)O mancarica pe cat de simpla, pe atat de savuroasa, mai ales daca sunteti fani ciuperci de padure.
Mancarica de galbiori cu smantana
Comentarii