Batem spuma 10 albusuri si 10 linguri de zahar pudra. Amestecam 10 galbenusuri, 7 linguri de faina, 3 linguri de praf de cacao, 1 lingurita de bicarbo
Batem spuma 10 albusuri si 10 linguri de zahar pudra. Amestecam 10 galbenusuri, 7 linguri de faina, 3 linguri de praf de cacao, 1 lingurita de bicarbonat de sodiu si le adaugam la spuma. Coacem 2 portii in tavi unse cu unt si presarate cu faina in cuptorul pre-incalzit. Crema maro: fierbem budinca in lapte, dupa racire adaugam frisca, zaharul pudra si praful de cacao. Crema alba: fierbem budinca in lapte cu zaharul pudra, dupa racire batem spuma frisca cu budinca si o intindem pe o foaie de aluat, apoi turnam crema maro si pozitionam cealalta foaie deasupra cremei. Putem fierbe budincile impreuna si sa le injumatatim pe urma. Glazura de ciocolata: incalzim ciocolata si uleiul si o turnam pe prajitura.12
Alte retete
Prajitura cu mere
Prajitura cu visine
Tort tiramisu

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii