Fierbem in lapte 2 plicuri de budinca de vanilie. Amestecam 2 cuburi de margarina cu 40 dkg zahar pudra si adaugam la budinca racita. 2/3 din crema o
Fierbem in lapte 2 plicuri de budinca de vanilie. Amestecam 2 cuburi de margarina cu 40 dkg zahar pudra si adaugam la budinca racita. 2/3 din crema o turnam peste piscotul maro. Topim glazura Katica si o turnam pe crema. Dupa ce s-a racit pozitionam piscotul galben deasupra. La crema ramasa adaugam 4 linguri de cappucino de alune pe care o turnam pe piscot. Glazuram sau presaram decoratiuni pentru tort.
O prajitura atat de buna incat iti vei dori sa mai o faci o data!
Alte retete prajituri recomandate
Gogosi
Prajitura cu visine
Tiramisu

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii