Margarina se freaca impreuna cu zaharul, apoi se incorporeaza pe rand galbenusurile si se amesteca. Se adauga coaja de lamaie, zaharul vanilat, prafu
Margarina se freaca impreuna cu zaharul, apoi se incorporeaza pe rand galbenusurile si se amesteca. Se adauga coaja de lamaie, zaharul vanilat, praful de copt si la final laptele. Albusurile se bat spuma tare si se adauga in compozitia preparata anterior. Se pune la final faina si se amesteca usor. Compozitia se toarna intr-o tava unsa cu unt, iar deasupra se pun capsunele. Tava se introduce in cuptor si se lasa la copt prajitura la foc potrivit.
Prajitura se taie felii si se serveste pudrata cu zahar vanilat.
Alte retete de dulciuri:
Lapte de pasare Ciocolata de casa Prajitura snikers
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii