Margarina se freaca impreuna cu zaharul, apoi se incorporeaza pe rand galbenusurile si se amesteca. Se adauga coaja de lamaie, zaharul vanilat, prafu
Margarina se freaca impreuna cu zaharul, apoi se incorporeaza pe rand galbenusurile si se amesteca. Se adauga coaja de lamaie, zaharul vanilat, praful de copt si la final laptele. Albusurile se bat spuma tare si se adauga in compozitia preparata anterior. Se pune la final faina si se amesteca usor. Compozitia se toarna intr-o tava unsa cu unt, iar deasupra se pun capsunele. Tava se introduce in cuptor si se lasa la copt prajitura la foc potrivit.
Prajitura se taie felii si se serveste pudrata cu zahar vanilat.
Alte retete de dulciuri:
Lapte de pasare Ciocolata de casa Prajitura snikers

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii