Felii papagal

Batem spuma margarina cu zaharul pudra si galbenusurile. Amestecam faina cu sarea si bicarbonatul de sodiu. Batem spuma albusurile si le adaugam la am

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • Pentru aluat:
  • 35 dkg zahar
  • 4 oua
  • 25 dkg margarina
  • 25 dkg faina
  • Sare
  • 1 lingurita bicarbonat de sodiu
  • 1
  • 5 dl smantana
  • 1 ciocolata
  • 1 plic zahar vanilat
  • 1 pachet budinca cu aroma de punch
  • Unt
  • Faina
  • Pentru glazura:
  • 20 dkg zahar pudra
  • 2 linguri praf de cacao
  • 2 linguri lapte
  • 6 dkg unt

Mod de preparare

Batem spuma margarina cu zaharul pudra si galbenusurile. Amestecam faina cu sarea si bicarbonatul de sodiu. Batem spuma albusurile si le adaugam la amestecul cu galbenusuri alternativ cu faina si smantana. Aluatul astfel obtinut il impartim in 3 parti. La prima parte adaugam ciocolata, la a doua zaharul vanilat si la a treia budinca cu aroma de punch. Punem alternativ amestecurile cu o lingura intr-o forma cu modele unsa si presarata cu faina. Coacem in cuptorul pre-incalzit la 180 de grade C 30 de minute. Intre timp preparam glazura si o ungem pe prajitura racita.
Alte

Fursecuri

Prajitura de mere

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci