Batem spuma margarina cu zaharul pudra si galbenusurile. Amestecam faina cu sarea si bicarbonatul de sodiu. Batem spuma albusurile si le adaugam la am
Batem spuma margarina cu zaharul pudra si galbenusurile. Amestecam faina cu sarea si bicarbonatul de sodiu. Batem spuma albusurile si le adaugam la amestecul cu galbenusuri alternativ cu faina si smantana. Aluatul astfel obtinut il impartim in 3 parti. La prima parte adaugam ciocolata, la a doua zaharul vanilat si la a treia budinca cu aroma de punch. Punem alternativ amestecurile cu o lingura intr-o forma cu modele unsa si presarata cu faina. Coacem in cuptorul pre-incalzit la 180 de grade C 30 de minute. Intre timp preparam glazura si o ungem pe prajitura racita.
Alte
Fursecuri
Prajitura de mere
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii