Se amesteca toate ingredientele pentru foi si se formeaza o coca, din care se fac 4 foi, ce se coc pe fundul unei tavi. Margarina se freaca cu zaharu
Se amesteca toate ingredientele pentru foi si se formeaza o coca, din care se fac 4 foi, ce se coc pe fundul unei tavi. Margarina se freaca cu zaharul pudra, cu galbenusurile, cu 2 lingurite ness si 2 plicuri de zahar vanilat. S
e intinde crema pe foi, in mod egal si se lasa la frigider pana a doua zi. Alte retete de dulciuri:
Prajitura cu gem Prajitura snikers Cornulete cu rahat
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii