Pentru prepararea acestei prajituri aveti nevoie de oua, lapte, gris, zahar, miere, bicarbonat, margarina, faina, gem si lamaie
Prajitura foi de primavara este delicioasa. Pentru prepararea acestei prajituri pregatiti un aluat din oua, lapte, zahar si miere. Se adauga bicarbonatul si margarina fierte in prealabil pe baie de aburi si faina. Se coc din aluatul obtinut 4 foi. Pentru crema se fierbe laptele cu grisul, apoi se lasa la racit. Separat, se amesteca untul cu zaharul pudra, dupa care se incorporeaza treptat grisul si zeama de lamaie. Se asaza prima foaie, se intinde jumatate din crema obtinuta, se pune cea de-a doua foaie, se unge cu gem, se pune a treia foaie, crema ramasa si se asaza ultima foaie deasupra.
Prajitura se serveste ornata cu zahar pudra.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii