Pentru prepararea acestei prajituri aveti nevoie de oua, lapte, gris, zahar, miere, bicarbonat, margarina, faina, gem si lamaie
Prajitura foi de primavara este delicioasa. Pentru prepararea acestei prajituri pregatiti un aluat din oua, lapte, zahar si miere. Se adauga bicarbonatul si margarina fierte in prealabil pe baie de aburi si faina. Se coc din aluatul obtinut 4 foi. Pentru crema se fierbe laptele cu grisul, apoi se lasa la racit. Separat, se amesteca untul cu zaharul pudra, dupa care se incorporeaza treptat grisul si zeama de lamaie. Se asaza prima foaie, se intinde jumatate din crema obtinuta, se pune cea de-a doua foaie, se unge cu gem, se pune a treia foaie, crema ramasa si se asaza ultima foaie deasupra.
Prajitura se serveste ornata cu zahar pudra.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniSe spala frunzele de leurda si se taie. Ouala se fierb tari. Se taie cubulete. Se pune maioneza, sare dupa gust si se amesteca.
Salata de leurdaPentru prepararea de chiftelute frigarui amestecaţi într-un castron carnea tocată cu ceapa tocată cât mai mărunt,...
Chiftelute frigaruiBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa
Comentarii