Pentru foile delicioase cu miere de albine aveti nevoie de 4 linguri de ulei, 5 oua intregi, 250 g zahar.
Pentru foile delicioase cu miere de albine se face un aluat din care se fac foi subtiri cat muchia de cutit, care se coc in tava tapetata cu faina si se inteapa cu furculita. Crema de lamaie - 400 g lapte se fierb cu 200 g zahar, in care se pun 3 linguri de zeama dizolvata in lapte rece si se fierbe pana se ingroasa. Separat, se freaca 250 g unt cu 2 pachete de zahar vanilat, pana se face ca o spuma, apoi se amesteca cu crema din lapte rece si se adauga zeama de lamaie, dupa gust. Dupa ce se umplu foile cu crema, se pune deasupra o glazura facuta din 2 linguri de zahar, 2 linguri de cacao, 2 linguri de apa si unt cat o nuca.
Foile delicioase cu miere de albine se servesc umplute cu crema de lamaie.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii