Se face un aluat din oua si faina de naut. Se fac gogoloaie si in mijloc se pune o jumatate de pruna cu fructoza si scortisoara. Se ambaleaza in folie
Se face un aluat din oua si faina de naut. Se fac gogoloaie si in mijloc se pune o jumatate de pruna cu fructoza si scortisoara. Se ambaleaza in folie de aluminiu. Din cantitatile de mai sus mi-au iesit opt galuste. Se fierb in folie 35 min si apoi scoase din folie inca 35 min. Se face pesmetul monti din wasa sfaramata si se amesteca cu fructoza, dupa care se tavalesc galustele.
Se sevesc fierbinti pe loc, se intaresc cam intr-o ora de cand sunt scoase din apa
Alte retete culinare recomandate
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniSe spala frunzele de leurda si se taie. Ouala se fierb tari. Se taie cubulete. Se pune maioneza, sare dupa gust si se amesteca.
Salata de leurdaPentru prepararea de chiftelute frigarui amestecaţi într-un castron carnea tocată cu ceapa tocată cât mai mărunt,...
Chiftelute frigaruiBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa
Comentarii