Se face un aluat din oua si faina de naut. Se fac gogoloaie si in mijloc se pune o jumatate de pruna cu fructoza si scortisoara. Se ambaleaza in folie
Se face un aluat din oua si faina de naut. Se fac gogoloaie si in mijloc se pune o jumatate de pruna cu fructoza si scortisoara. Se ambaleaza in folie de aluminiu. Din cantitatile de mai sus mi-au iesit opt galuste. Se fierb in folie 35 min si apoi scoase din folie inca 35 min. Se face pesmetul monti din wasa sfaramata si se amesteca cu fructoza, dupa care se tavalesc galustele.
Se sevesc fierbinti pe loc, se intaresc cam intr-o ora de cand sunt scoase din apa
Alte retete culinare recomandate
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseCurry verde thailandez cu pui, ciuperci si dovlecel este o reteta delicioasa din bucataria thailandeza.
Curry verde thailandez cu pui, ciuperci si dovlecelDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii