Gogosele din caise

Speli caisele, le cureti de samburi si le calesti intr-o tigaie uscata pana se inmoaie. Iei apoi caisele de pe foc si le maruntesti sau le pasezi. In

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500g caise
  • 2 oua
  • 10 linguri biscuiti dulci macinati
  • 1 plic zahar vanilat
  • 100g de unt/

Mod de preparare

Speli caisele, le cureti de samburi si le calesti intr-o tigaie uscata pana se inmoaie. Iei apoi caisele de pe foc si le maruntesti sau le pasezi. In piureul obtinut adaugi biscuiti macinati, ouale batute si zaharul vanilat. Din aceasta compozitie formezi gogoselele pe care le rumenesti in untul incins. Le scoti pe servetele de hartie care sa absoarba grasimea, apoi le pudrezi cu zahar si le aduci la masa.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori